Koodiesterata

Opettajien hauskan, haastavan ja palkitsevan koodiesteradan Helsingissä järjesti IT-kouluttajat ry 1.11.2017 klo 17–19.30 Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa, Rautatieläisenkatu 5, (tila 449, 4. kerros) tai netissä. Tilaisuuteen olivat tervetulleet vasta-alkajat, Koodiaapisen läpikäyneet ja opetuksessakin koodaukseen perehtyneet kaikilta oppiasteilta tulla kehittämään koodaustaitoja hauskoissa koodaustehtävissä, joissa mitattiin ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Tilaisuudessa oli koodaukseen liittyviä palkintoja.

Oletko ScratchJr-mestari, Scratch-taituri, Python-velho, Racket-taitaja, Java-guru, Arduino-keksijä tai Wikikirjaston sisällöntuottaja? Voit olla aloittelija tai jo kokenut taituri. Nyt voit panna taitosi koetukselle ja ehkä jopa voittaa koodarille maistuvan palkinnon. Luovuus palkitaan!

Meillä oli jonkin verran laitteita, mutta oman laitteen voi mielellään ottaa mukaan. Pikkunälkään löytyi purtavaa ja juotavaa.

Lnkki Koodiesteradan animoituun esitteeseen.

Etänä saattoi seurata Koodiesterataa katsojana, mutta toki työpajasta sai enemmän irti, jos pääsi osallistumaan siihen Pasilassa Suomen Liikemiesten Kauppaopiston mahtavassa monen ryhmän yhteisessä työskentelytilassa, jossa sohvaryhmät ja säkkituolit korvaavat perinteiset pulpetit.

Tämän maksuttoman tilaisuuden mahdollistivat IT-kouluttajat ry, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, OKM:n Perusopetuksen Wikiloikka -hanke sekä esteradan vetäjinä toimivat vapaaehtoiset!

IT-kouluttajat ry:n syyskokous 1.11.2017 klo 16.00–17.00

Yhdistyksen kaikki jäsenet olivat tervetulleita syyskokoukseen, joka pidetään ennen Koodiesterataa klo 16–17 samassa paikassa SLK:n tilassa 449. Syyskokoukseen saattoi osallistua myös etänä osoitteessa https://tivia.adobeconnect.com/itko. Syyskokouksessa käsiteltiin IT-kouluttajat ry:n toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2018, valittiin yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä edustajat ja varaedustajat TIVIAn liittokokoukseen.