Liity IT-kouluttajat ry:n jäseneksi!

IT-kouluttajien yhdistyksessä pääset osallistumaan valtakunnallisiin tieto- ja viestintätekniikan pedagogista opetuskäyttöä käsitteleviin vuorovaikutteisiin jäsentilaisuuksiin ja webinaareihin. IT-kouluttajat on Suomen suurimman IT-alan yhdistyksen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n alainen valtakunnallinen yhdistys, joten halutessasi pääset kertomaan IT-alan yrittäjille opetusalan tieto- ja viestintätekniikan käyttötavoista ja -tarpeista. Niin, ja tietysti pääset nauttimaan kaikista TIVIAn jäseneduista. TIVIAn sivustolla on tietoa myös jäsenmaksuista.

Klikkaa otsikkoa (tai klikkaa tästä), niin pääset täyttämään lomakkeen, jolla ilmoittaudut IT-kouluttajat ry:n ja TIVIA ry:n jäseneksi! Vielä helpommalla pääset antamalla yhteystietosi TIVIAn jäsenpalveluun, josta sinuun otetaan yhteyttä.

Viime aikoina jäsentilaisuuksissamme on käsitelty mm. pelillisyyden, mobiilisuuden ja somepalvelujen mahdollisuuksia opetuksessa, koodausta kouluun sekä avointa digitaalista opetusta.

Tässä muutamia nostoja IT-kouluttajien saavutuksista:

  • Koodaus tuli kouluun syksyllä 2016. Opettajille koodauseväitä tarjonnut Koodiaapinen-MOOC keräsi syksyllä 2015 yli 2500 osallistujaa, joista noin 500 suoritti kurssin, ja keväällä 2016 yli 2300 osallistujaa, joista yli 400 suoritti kurssin. Koodiaapinen uusittiin syksyllä 2016 ja keväällä 2017.
  • Etäopetuksen näytön paikka -opas joukkokirjoitettiin IT-kouluttajien koordinoimana keväällä 2020.
  • Olimme mukana tuottamassa Hybridiopetuksen huoneentaulua syksyllä 2020.
  • Edukata-menetelmään pohjautuvaa peruskoulujen ja lukioiden toimintakulttuurin muutosvalmennusta on toteutettu useampana vuonna OPH:n rahoituksella.

Yhdistyksessä toimii:

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Tietie-verkosto, joka kehittää avointa elinikäistä oppimista. Verkosto julkaisi keväällä 2016 verkko-opetuksen 20-vuotishistoriikin.
Syyskuussa 2015 perustettu ammattikorkeakoulujen henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien TAITO-verkosto (Tieto- ja viestintätekniikalla Ammattikorkeakouluista Innovatiivisia Tulevaisuuden Osaajia).
Peruskoulun tieto- ja viestintätekniikan pedagogisten tukihenkilöiden Digi-tutor-verkosto.

TIVIA-jäsenyys

Liittymällä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n kautta IT-kouluttajat ry -yhdistyksen jäseneksi pääset nauttimaan samalla kertaa kahden yhdistyksen jäseneduista. Liittyminen tapahtuu TIVIA:n sivujen kautta. Lisätietoja TIVIA:n jäsenyydestä ja liittymislomakkeen löydät täältä.

Liittyessäsi TIVIA:n jäseneksi pääset osalliseksi myös muista liiton sisaryhteisöistä sekä teemayhdistyksistä. ITKO:n sisaryhteisöt/teemayhdistykset ja niiden tarkemmat esittelyt löydät täältä.

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäseneksi voit liittyä oheisella lomakkeella.