Liity IT-kouluttajat ry:n jäseneksi!

IT-kouluttajien yhdistyksessä pääset osallistumaan valtakunnallisiin tieto- ja viestintätekniikan pedagogista opetuskäyttöä käsitteleviin vuorovaikutteisiin jäsentilaisuuksiin ja webinaareihin. IT-kouluttajat on Suomen suurimman IT-alan yhdistyksen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n alainen valtakunnallinen yhdistys, joten halutessasi pääset kertomaan IT-alan yrittäjille opetusalan tieto- ja viestintätekniikan käyttötavoista ja -tarpeista. Niin, ja tietysti pääset nauttimaan kaikista TIVIAn jäseneduista. TIVIAn sivustolla on tietoa myös jäsenmaksuista.

Klikkaa otsikkoa (tai klikkaa tästä), niin pääset täyttämään lomakkeen, jolla ilmoittaudut IT-kouluttajat ry:n ja TIVIA ry:n jäseneksi!

Viime aikoina jäsentilaisuuksissamme on käsitelty mm. pelillisyyden, mobiilisuuden ja somepalvelujen mahdollisuuksia opetuksessa, koodausta kouluun avointa digitaalista opetusta sekä hybridiopetusta.

Tässä muutamia nostoja IT-kouluttajien saavutuksista:

  • Koodaus tuli kouluun syksyllä 2016. Opettajille koodauseväitä tarjonnut Koodiaapinen-MOOC keräsi syksyllä 2015 yli 2500 osallistujaa, joista noin 500 suoritti kurssin, ja keväällä 2016 yli 2300 osallistujaa, joista yli 400 suoritti kurssin. Koodiaapinen uusittiin syksyllä 2016 ja keväällä 2017.
  • Etäopetuksen näytön paikka -opas joukkokirjoitettiin IT-kouluttajien koordinoimana keväällä 2020.
  • Olimme mukana tuottamassa Hybridiopetuksen huoneentaulua syksyllä 2020.
  • Edukata-menetelmään pohjautuvaa peruskoulujen ja lukioiden toimintakulttuurin muutosvalmennusta on toteutettu useampana vuonna OPH:n rahoituksella.

Yhdistyksessä toimii:

Vuonna 1995 toimintansa aloittanut Tietie-verkosto, joka kehittää avointa elinikäistä oppimista. Verkosto julkaisi keväällä 2016 verkko-opetuksen 20-vuotishistoriikin.
Syyskuussa 2015 perustettu ammattikorkeakoulujen henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien TAITO-verkosto (Tieto- ja viestintätekniikalla Ammattikorkeakouluista Innovatiivisia Tulevaisuuden Osaajia).
Peruskoulun tieto- ja viestintätekniikan pedagogisten tukihenkilöiden Digi-tutor-verkosto.

TIVIA-jäsenyys

Liittymällä Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n kautta IT-kouluttajat ry -yhdistyksen jäseneksi pääset nauttimaan samalla kertaa kahden yhdistyksen jäseneduista. Liittyminen tapahtuu TIVIA:n sivujen kautta. Lisätietoja TIVIA:n jäsenyydestä ja liittymislomakkeen löydät täältä.

Liittyessäsi TIVIA:n jäseneksi pääset osalliseksi myös muista liiton sisaryhteisöistä sekä teemayhdistyksistä. ITKO:n sisaryhteisöt/teemayhdistykset ja niiden tarkemmat esittelyt löydät täältä.