Digi-tutor, Maker ja syyskokous

IT-kouluttajat ry järjesti @kOulu-tapahtumassa lauantaina 26.11.2016:

  • klo 11.00 Maker-tapahtuma: robotiikan perusteet (Pohjankartano)
  • klo 15.00 Digi-tutor-verkoston tapaaminen (Pohjankartano)
  • klo 18.00 IT-kouluttajat ry:n sääntömääräinen syyskokous (Sympaalin asema, Niementie 9, 90460 Oulunsalo)

Yhdistyksen kaikki jäsenet olivat tervetulleita syyskokoukseen, johon voi osallistua myös etänä osoitteessa http://ttl.adobeconnect.com/itko/. Syyskokouksessa käsiteltiin mm. IT-kouluttajien toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2017.

Halutessasi saattoi liittyä IT-kouluttajien yhdistykseen. Vuosimaksu oli 58–108 euroa riippuen valituista jäseneduista. Liittymisajankohta vaikuttaa ensimmäisen vuoden jäsenmaksuun, joka vuoden tässä vaiheessa oli 0 euroa.