Koodiaapinen – jokainen opettaja koodaa!

Talkoovoimin järjestetty maksuton ja avoin Koodiaapinen-verkkokurssi koulutti lähes 500 opettajaa ohjelmoinnin opetuksen ammattilaisiksi syksyllä 2015. Helmikuussa oli käynnistymässä uusi, parannettu Koodiaapinen-MOOC.

Seminaarissa 16.2.2016 klo 17 Helsinki Business Collegessa ja netissä http://ttl.adobeconnect.com/itko/ kerroimme, mitä syksyn kurssilla tapahtui ja mitä siinä opittiin. Kerroimme myös, mitä kevään kurssilla on tarjolla ja miten sitä on syksystä kehitetty. Kurssi oli edelleen maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille – mutta luonnollisesti suunnattu peruskoulun opettajille.

Seminaarissa palkityiin myös vuoden 2015 TVT-opettajat perusasteella, toisella asteella ja korkea-asteella.

Katso

  • Koodiaapinen – jokainen opettaja koodaa! -seminaarin tallenne (noin tunti)
  • Vuoden 2015 TVT-opettajien palkitsemistilaisuuden tallenne (noin 10 minuuttia)

Seminaarin jälkeen klo 19 järjestettiin IT-kouluttajat ry:n sääntömääräinen kevätkokous, jossa käsiteltiin vuoden 2015 tasekirja.