TAITO-verkoston synty

Tietie-verkosto kokoontui kehittämispäivilleen Sytykkeen, Akvan ja TIVIAn IoT-laivaseminaarissa 16.–18.9.2015. 20-vuotisjuhlissaan kesällä Tietie-verkosto oli muuttanut toiminta-ajatuksekseen elinikäisen oppimisen kehittämisen. Niinpä syksyn kehittämispäivillä ideoitiin ammattikorkeakouluopettajille uusi verkosto.

TAITO-verkosto

TAITO-verkostoa ideoimassa
TAITO-verkostoa ideoimassa Tietie-kehittämispäivillä 2015

Valtakunnallinen TAITO-verkosto (Tieto- ja viestintätekniikalla Ammattikorkeakouluista Innovatiivisia Tulevaisuuden Osaajia) on ammattikorkeakoulujen henkilöstön, opiskelijoiden ja sidosryhmien yhteisö. Verkosto järjestää mm. webinaareja ja verkkoseminaareja uusimman tieto- ja viestintätekniikan soveltamisesta osaamisen kehittämiseen. Verkostosta löytyy yhteistyökumppaneita TVT-osaamisen kehittämiseen. Verkosto toimii myös sosiaalisessa mediassa.