Digitaalisen avoimuuden innovaatiokilpailu

Valtio ja kunnat avaavat dataa, mutta syntyykö tästä valtavasta datamäärästä innovaatioita ja liiketoimintaa? Oletko kuullut Open Finland Challenge -kilpailusta, pohjoismaiden suurimmasta digitaalisen avoimuuden innovaatiokilpailusta? Mistä dataa löytyy? Miten sitä voidaan käsitellä? Mistä ideat? Mistä tekninen osaaminen? Miten ammattikorkeakouluopiskelussa voitaisiin synnyttää uusia liiketoimintaideoita, sovelluksia ja visualisointeja avoimesta datasta?

Näistä aiheista keskusteltiin keskiviikkona 30.9.2015 klo 16.00–17.30 TAITO-verkoston avoimessa, vuorovaikutteisessa webinaarissa Open Finland Challenge -kilpailun koordinaattorin Teemu Ropposen kanssa.

Webinaarin osoite http://ttl.adobeconnect.com/itko/. Vinkki: Varmista mikrofonisi toimivuus ja kokoa mukaasi porukkaa samaan sohvannurkkaan, luokkahuoneeseen tai muuhun kokoustilaan.

Lisätietoja ja linkkejä

Webinaarin satoa