Oppiminen eilen, tänään, huomenna

IT-kouluttajien syysseminaarissa keskiviikkona 26.11.2014 klo 17.30 Eija Kalliala, Tero Toivanen ja Tarmo Toikkanen keskustelivat yhdessä osallistujien kanssa oppimisesta tieto- ja viestintätekniikan yhä kiihtyvässä muutoksessa. Tilaisuuden tallenne (1 tunti 52 min).

  • Tieto- ja viestintätekniikka, isäntä vai renki?
  • Yhdessä oppiminen ja autonominen opiskelija
  • Oppimisalustat ja videoneuvottelut
  • Sosiaalinen media
  • MOOCit, massiiviset avoimet verkkokurssit
  • Koodaus kouluun

Tilaisuudessa jaettuja linkkejä

Seminaariin voi osallistua Helsinki Business Collegen ICT Campuksen luokassa 420 Vallilassa (Hattulantie 2) ja netissä (http://ttl.adobeconnect.com/itko/).

Ennen seminaaria klo 16.30 pidettiin IT-kouluttajat ry:n syyskokous.

IT-kouluttajat ry:n jäseneksi voi liittyä kattojärjestömme TIVIAn lomakkeella valitsemalla jäsenyhdistykseksi IT-KOULUTTAJAT RY. Samalla pääsee nauttimaan paitsi IT-kouluttajien myös TIVIAn jäseneduista. Jos liittyy jäseneksi kesken vuotta, niin kyseisen vuoden jäsenmaksu määräytyy liittymiskuukauden mukaan.