IT-kouluttajat ry

Koodiesterata

Opettajien hauskan, haastavan ja palkitsevan koodiesteradan Helsingissä järjestää IT-kouluttajat ry. Tule kehittämään koodaustaitojasi hauskoissa koodaustehtävissä, joissa mitataan ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Tilaisuudessa on koodaukseen liittyviä palkintoja! Mukaan ovat tervetulleita vasta-alkajat, Koodiaapisen läpikäyneet ja opetuksessakin koodaukseen perehtyneet kaikilta oppiasteilta!

Oletko ScratchJr-mestari, Scratch-taituri, Python-velho, Racket-taitaja, Java-guru, Arduino-keksijä tai Wikikirjaston sisällöntuottaja? Voit olla aloittelija tai jo kokenut taituri. Nyt voit panna taitosi koetukselle ja ehkä jopa voittaa koodarille maistuvan palkinnon. Luovuus palkitaan!

Meillä on jonkin verran laitteita, mutta voit mielellään ottaa oman laitteesi mukaan. Pikkunälkään löytyy purtavaa ja juotavaa.

Sijainti: Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Rautatieläisenkatu 5, (tila 449, 4. kerros) Helsinki. Osallistua voi myös etänä.
Ajankohta: 1.11.2017 klo 17.00–19.30.

Ilmoittaudu mukaan 29.10. mennessä!

Tässä on linkki Koodiesteradan animoituun esitteeseen.

Etänä voit seurata Koodiesterataa katsojana, mutta toki saat työpajasta enemmän irti, jos pääset osallistumaan siihen Pasilassa Suomen Liikemiesten Kauppaopiston mahtavassa monen ryhmän yhteisessä työskentelytilassa, jossa sohvaryhmät ja säkkituolit korvaavat perinteiset pulpetit.

Tämän maksuttoman tilaisuuden mahdollistavat IT-kouluttajat ry, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, OKM:n Perusopetuksen Wikiloikka -hanke sekä esteradan vetäjinä toimivat vapaaehtoiset!

IT-kouluttajat ry:n syyskokous 1.11.2017 klo 16.00–17.00

Yhdistyksen kaikki jäsenet tervetulleita syyskokoukseen, joka pidetään ennen Koodiesterataa klo 16–17 samassa paikassa SLK:n tilassa 449 (ilmoittautuminen). Syyskokoukseen voi osallistua myös etänä osoitteessa https://tivia.adobeconnect.com/itko. Syyskokouksessa käsitellään IT-kouluttajat ry:n toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2018, valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä edustajat ja varaedustajat TIVIAn liittokokoukseen.

Tapahtumalaji: