IT-kouluttajat ry

IT-kouluttajat ry on TIVIA ry:n jäsenyhdistys, joka perustettiin 21.8.2001. Yhdistyksemme on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita uusista pedagogisista lähestymistavoista ja kouluttavat tieto- ja viestintätekniikkaa tai käyttävät sitä koulutuksessaan.

Järjestämme jäsentilaisuuksia, joihin voi osallistua sovitussa fyysisessä paikassa tai verkossa, ja keväisin perinteisen risteilyseminaarin Viroon. Vuodesta 2014 lähtien olemme palkinneet vuoden Tieto- ja viestintätekniikkaopettajan perusasteella, toisella asteella ja korkea-asteella. Keskustelemme ja tiedotamme toiminnastamme avoimessa  LinkedIn-ryhmässäFacebook-ryhmässä ja Twitterissä.

Yhdistyksemme verkostoja:

• Tietie-verkosto kehittää avointa elinikäistä oppimista
  • TAITO-verkosto, Tieto- ja viestintätekniikalla Ammattikorkeakouluista Innovatiivisia Tulevaisuuden Osaajia
  • Digi-tutor-verkosto kerää yhteen kuntien tietotekniikan pedagogista tukea antavat henkilöt

Jäsenet voivat perustaa yhdistykseen uusia verkostoja.