IT-kouluttajat ry

Työpaja

Työpajan kuvaus; lisäksi linkkejä mm. esitysdioihin, tallenteisiin, kuviin ja blogikirjoituksiin.

IT-kouluttajat ry järjestää Tallinnassa 8.–9.2.2019 kahden päivän tehotyöpajan opettajille ja kouluttajille, jotka haluavat hyödyntää avoimia tietolähteitä oman opetuksensa tukena sekä opiskeluvälineenä oppijoilleen.

Hyödynnä avoimia tietolähteitä opetuksessasi! Tässä seminaarissa pääset tutustumaan ja kokeilemaan valmiita maksuttomia työkaluja, joilla oppijasi voivat hakea Wikidatasta melkein mitä tahansa tilastoja ja luetteloita oman osaamisensa kehittämiseksi. Mitä kaikkia koirarotuja onkaan olemassa? Ketkä olivat Suomen presidentit?

Opettajien hauskan, haastavan ja palkitsevan koodiesteradan Helsingissä järjestää IT-kouluttajat ry. Tule kehittämään koodaustaitojasi hauskoissa koodaustehtävissä, joissa mitataan ongelmanratkaisutaitoja ja luovuutta. Tilaisuudessa on koodaukseen liittyviä palkintoja!

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaisia oppimateriaaleja suomalaisissa kouluissa käytetään. Tule mukaan kirjoittamaan, täydentämään ja oikolukemaan oppimateriaaleja, jotka tulevat täysin ilmaiseksi kaikkien Suomen koulujen käyttöön. Tämä on talkootyötä meidän kaikkien yhteiseksi hyväksi!