IT-kouluttajat ry

Seminaari

Seminaarin kuvaus; lisäksi linkkejä mm. esitysdioihin, tallenteisiin, kuviin ja blogikirjoituksiin.

Elämme aikaa, jolloin monet lapsuuden sarjakuvista, tieteisfiktioista ja TV-sarjoista ovat tulleet todellisuudeksi. Pelle Pelottomalla oli apunaan neuvokas Pikku apulainen. Monella meistä on jatkuvasti mukanaan Pikku apulainen yhdistettynä Maxwell Smartin kenkäpuhelimeen: tehokas minikokoinen tietokone, jolla voimme laajentaa mielemme ja luoda “cyberminän”. 

Mistä löydän avointa materiaalia opetukseeni? Mitä kaikkea on tarjolla? Mistä tiedän, mitä saan käyttää ja miten?

Talkoovoimin järjestetty maksuton ja avoin Koodiaapinen-verkkokurssi koulutti lähes 500 opettajaa ohjelmoinnin opetuksen ammattilaisiksi syksyllä 2015. Helmikuussa käynnistyy uusi, parannettu Koodiaapinen-MOOC. 

IT-kouluttajien syysseminaarissa maanantaina 2.11.2015 klo 17–20 keskustellaan oppimisesta digiympäristöissä ja pedagogisen tuen järjestämisestä kunnissa. Kohderyhmänä ovat koulujen ja kuntien pedagogista TVT-tukea tarjoavat henkilöt, mutta kaikki muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Aikaa on varattu myös keskusteluun ja käytänteiden vaihtamiseen. Seminaari on maksuton.

Seminaarin antia

Tervetuloa seminaariin Koodaus kouluun maanantaina 9.3.2015 klo 16.30 Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan toimipisteen luokkaan 1010, Ratapihantie 13.  Etäosallistuminen: http://ttl.adobeconnect.com/itko/

IT-kouluttajien lokakuun seminaarissa tiistaina 14.10.2014 klo 17.30 Lasse Seppänen johdattaa meidät Big Dataan ja Pirkka Ruishalme ja Otto Burman ketterään pedagogiikkaan. Seminaari järjestetään Helsinki Business Collegen ICT Campuksen auditoriossa Vallilassa (H

IT-kouluttajien syysseminaarissa keskiviikkona 26.11.2014 klo 17.30 Eija Kalliala, Tero Toivanen ja Tarmo Toikkanen keskustelevat yhdessä osallistujien kanssa oppimisesta tieto- ja viestintätekniikan yhä kiihtyvässä muutoksessa. Tilaisuuden tallenne (1 tunti 52 min).