IT-kouluttajat ry

Tapaa IT-kouluttajien väkeä ja Koodiaapisen tekijöitä ITK-konferenssissa


ITK-konferenssi on Suomen suurin edelläkävijäopettajien tapahtuma. 13.-15.4.2016 IT-kouluttajat on entistä laajemmin mukana ITK-konferenssissa.

IT-kouluttajien alullepanema Koodiaapinen on mukana eEemeli-kilpailussa ja on selvittänyt tiensä kilpailun finaaliin. Koodiaapisen vetäjät Tarmo Toikkanen, Tero Toivanen, Vuokko Kangas ja Tiina Partanen ovat ITK:ssa paikan päällä. Torstaina klo 11.50-12.00 olemme kertomassa Koodiaapisesta toritilassa A6 ja klo 17.00 alkaen Areena-tilassa eEemeli-kilpailun voittajien julkistustilaisuudessa.

Koulussa tapahtuvaa koodausta tarkastellaan monesta suunnasta torstain klo 14-15.15 teemaseminaarissa Koodin viemää, salissa 36. Siellä ovat mukana Koodikerho, Innokas-verkosto, Koodiaapisen eri linjat sekä muita toimijoita. Pari yllätystäkin on tiedossa, joten kannattaa poiketa! Muina aikoina (ja etenkin heti yllä mainittujen tilaisuuksien jälkeen) meidät voi tavoittaa IT-kouluttajien ja TIVIAn yhteisständiltä 217 (2. kerros, pääesityssalien vieressä). Ständillä 217 voit joka tapauksessa saada lisää tietoa IT-kouluttajien toiminnasta.
 

Tarmo Toikkanen

Lisää uusi kommentti