IT-kouluttajat ry

Vuoden TVT-opettaja


IT-kouluttajat ry palkitsi tänään 16.2.2016 vuoden 2015 TVT-opettajat.

  • Perusasteella palkittiin Mikkelin Rantakylän yhtenäiskoulun luokanopettajatiimi Mari Muinonen ja Marja-Leena Bilund.
  • Toisella asteella palkittiin Turun lyseon lukion historian, yhteiskuntaopin ja psykologian opettaja Minna Stormi.
  • Korkea-asteella palkittiin Jyväskylän yliopiston Informaatioteknologian tiedekunnan tietotekniikan yliopisto-opettaja Antti Ekonoja.

Palkitsemisperustelut ja vajaan kymmenen minuutin tallenne palkitsemistilaisuudesta löytyvät vuoden tieto- ja viestintätekniikkaopettaja -sivulta. Sieltä löytyy myös tietoa vuoden 2014 TVT-opettajista palkitsemisperusteineen sekä linkki lomakkeeseen, jolla voi ehdottaa vuoden 2016 TVT-opettajaa perusasteella, toisella asteella tai korkea-asteella.

Kuvassa vasemmalta Tero Toivanen, Eija Kalliala, Antti Ekonoja, Marja-Leena Bilund, Mari Muinonen ja Minna Stormi.
 

Viimeksi muutettu: 
Torstai, 18 elokuu, 2016 - 15:05
Tagilistaus: 

Peruskoulun paras TVT:tä käyttävä opettaja Nina Rantapuu näkee, että TVT:n nykyisessä muutostahdissa ainoa mahdollisuus on itseohjautuvuus ja uuden oppiminen. Mutta tässä jatkuvassa oppimisessa ei tarvitse olla yksin. Netissä monet opettajat jakavat löydöksiään ja ohjeitaan. Tämä avoin jakaminen on myös Ninan nykyisen osaamistason taustalla.

Viimeksi muutettu: 
Lauantai, 28 maaliskuu, 2015 - 15:30
Tagilistaus: 

Vuonna 2014 toisella asteella TVT:tä opetuksessaan hyödynsi parhaiten uskonnon, psykologian ja filosofian opettaja Marja Oilinki Uudenkaupungin lukiossa. Tässä lyhyessä powtoon-videossaan Marja kertoo omasta filosofiastaan tvt:n ja opetuksen yhdistämisestä.

IT-kouluttajat ry valitsi vuoden 2014 parhaat TVT-opettajat perus-, toisella ja korkea-asteella. Lue perustelut Marjan valinnalle.

Viimeksi muutettu: 
Lauantai, 28 maaliskuu, 2015 - 14:16

Koodaus kouluun -seminaarissa 9.3.2015 palkittiin IT-kouluttajat ry:n valitsemat vuoden 2014 TVT-opettajat:

Lisätietoja vuoden TVT-opettajista on IT-kouluttajien sivustolla. Kannattaa tutustua vuoden 2014 TVT-opettajien jakamiin erinomaisiin linkkeihin. Samalla voi myös ehdottaa vuoden 2015 TVT-opettajia.

Viimeksi muutettu: 
Keskiviikko, 11 maaliskuu, 2015 - 21:43