IT-kouluttajat ry

Koodiaapista, pelillisyyttä ja Twitteriä


IT-kouluttajien kevät 2016 on alkanut reippaasti. Kevätseminaarissa Koodiaapinen – jokainen opettaja koodaa! tiistaina 16.2. kerrotaan, mitä syksyn MOOCista opittiin ja mitä keväällä 22.2. alkavassa MOOCissa on tarjolla. Lisäksi palkitaan vuoden 2015 tvt-opettajat perusasteella, toisella asteella ja korkea-asteella. Seminaarin jälkeen pidetään IT-kouluttajien kevätkokous.

Hyvä peli – paha peli – rahapeli on teemanamme pelillistetyssä seminaarissa Tallinnassa 17.–18.3. Niin, perjantai-iltana menemme vielä Estonia-teatteriin katsomaan Carmenia.

IT-kouluttajien verkostot ovat myös olleet aktiivisia. Tietie-verkosto muutti toimintasuunnitelmansa ja kehittää jatkossa avointa elinikäistä opetusta. Verkosto viimeistelee myös 20-vuotishistoriikkiaan Tietie – verkko-opetusta 20 vuotta, joka on tarkoitus saada valmiiksi huhtikuun ITK-konferenssiin

Verkoston tammikuun webinaarissa keskusteltiin aiheesta ”Koodaus tulee peruskouluun syksyllä 2016 – mitä ammattikorkeakoulujen, vanhempien ja isovanhempien pitäisi tietää asiasta?

TAITO-verkoston (Tieto- ja viestintätekniikalla Ammattikorkeakouluista Innovatiivisia Tulevaisuuden Osaajia) helmikuun webinaarissa keskusteltiin aiheesta ”Loin Twitter-tunnuksen – mitä teen sillä?
 

Eija Kalliala

Lisää uusi kommentti