IT-kouluttajat ry

Webinaari

Webinaarin kuvaus; lisäksi linkkejä mm. esitysdioihin, tallenteisiin, kuviin ja blogikirjoituksiin.

Avoimet digitaaliset osaamismerkit

Mitä ovat avoimet digitaaliset osaamismerkit, Open Badges? Miten osaamista tunnistetaan, tunnustetaan ja jaetaan digitaalisten osaamismerkkien avulla? Miten työelämä niihin suhtautuu? Entä opiskelijat tai opettajat? Voitaisiinko avoimilla osaamismerkeillä kuvata ammattikorkeakouluopiskelijoiden osaamista?

Digitaalisen avoimuuden innovaatiokilpailu

Valtio ja kunnat avaavat dataa, mutta syntyykö tästä valtavasta datamäärästä innovaatioita ja liiketoimintaa? Oletko kuullut Open Finland Challenge -kilpailusta, pohjoismaiden suurimmasta digitaalisen avoimuuden innovaatiokilpailusta? Mistä dataa löytyy? Miten sitä voidaan käsitellä? Mistä ideat? Mistä tekninen osaaminen? Miten ammattikorkeakouluopiskelussa voitaisiin synnyttää uusia liiketoimintaideoita, sovelluksia ja visualisointeja avoimesta datasta?

Joomla

Maanantaina 22.4.2013 klo 16.00 - 17.00 Lasse Seppänen HAMKista kertoo Joomlasta.
Voit osallistua webinaariin seuraavasti: Mene http://aalto.webex.com -> Training center, noin 10 min. ennen aloitusta. Valitse: "itko/tietie: Joomla!" Valitse: "Join now". HUOM! Webex ei toimi Googlen Chrome-selaimella. Jos selaimessasi ei ole Ciscon WebEx-playeria, saat sen selaimeesi liittyessäsi webinaariin.