IT-kouluttajat ry

Tietotaitotalkoot, laadi oma sosiaalisen median työpöytäsi

Tietotaitotalkoot on IT-kouluttajille järjestetty intensiivinen työpaja, jossa halukkaat pääsevät päivän aikana rakentamaan asiantuntijoiden avustuksella ja yhdessä muiden kanssa oman sosiaalisen median välineiden työkalupakkinsa, jota voi oman opetuksensa tukena käyttää.

Aika: lauantai 19.9. klo 10-22

Paikka: Eerikinkatu, Helsinki

Varusteet: oma kannettava tietokone mukaan (langaton verkkoyhteys, virtalähde mukaan!)

Toisin kuin monet työpajan nimellä kulkevat keskustelutilaisuudet, tietotaitotalkoissa tehdään oikeasti jotain. Talkoisiin pitääkin varata kokonainen pitkä päivä (klo 10-22). Päivän aikana keskustellaan, kokeillaan, rakennettaan, syödään, ihmetellään. Ja päivän lopuksi jokainen osallistuja lähtee kotiin aivan uusien taitojen ja konkreettisen lopputuloksen kanssa. Lisätietoja:http://www.tietotaitotalkoot.fi/info/. Huomaa, että nyt järjestettävät IT-kouluttajien talkoot poikkeavat tavallisista Tietotaitotalkoista, sillä nyt jokainen pääsee rakentamaan omaa tuotostaan, eli sitä sosisaalisen median ympäristöään.

Tietotaitotalkoissa on mukana sekä menetelmäfasilitoija että sosiaalisen median asiantuntija. Talkoisiin osallistujat saavat siis sekä tukea toimintamenetelmiin että teknisten ongelmien ylittämiseen. Tämä on erinomainen mahdollisuus vihdoin perustaa se oma blogi, oma kurssiwiki, kerätä linkkejä Diigoon, ottaa Facebook käyttöön, tai vaikka aloittaa Twitterin tai Qaikun kautta viestiminen. Tai kaikkea näitä yhdessä.

Tähän tilaisuuteen on hyvin rajoitetusti paikkoja. Ilmoittaudu viipymättä, jos kalenterissasi (lauantaina) on tilaa ja haluat saada sosiaalisen median välineet kunnolla haltuusi ja oman työsi tueksi.

Artikkelilaji: